Martijn Houbrechts

Dierenarts en praktijkmanager

Na meerdere jaren in Bussum te hebben gewerkt en veel ervaring te hebben opgedaan in zowel interne geneeskunde als chirurgie, heb ik nu het geluk om te werken waar ik ook woon, in de prachtige Jordaan!
Hoogstaande zorg op maat en een hart voor zowel mens als dier zijn de redenen waarom ik blij ben in deze praktijk te kunnen werken. Mijn streven is dan ook altijd om dezelfde zorg aan jullie huisdieren te verlenen die ik ook aan mijn eigen ragdolls geef.
Sinds 2023 kreeg ik de kans om het praktijkmanagement over te nemen, dus die taak vervul ik nu naast mijn rol als dierenarts.

 

Lisa Prummel

Dierenarts

 

 

Welmoet de Graaf

Paraveterinair

Ik ben Welmoet de Graaf. Sinds februari 2016 werk ik als assistente in deze praktijk. De rust, betrokkenheid, aandacht voor mens en dier vind ik prettig en zeer belangrijk. De afwisseling in werkzaamheden, de fijne collega‘s, het contact met eigenaren en hun dieren en ook de bijzondere ervaringen die ik op doe, maken dat ik met heel veel plezier naar de Jordaan kom.

 

Sophie Schagen

Paraveterinair

Mijn naam is Sophie Schagen. Ik woon in Amsterdam.

Ik ben blij dat ik van mijn passie mijn beroep kan maken. Sinds september 2016 werk ik in deze praktijk en het geeft mij heel veel mogelijkheden mijn kennis te vergroten.

 

Henne Duijsings

Paraveterinair